Szolgáltatások

Szolgáltatások listája, árak és időpontkérés


Az alábbi szolgáltatások több Natura - Fejlesztő és Tanácsadó Pontokon érhetők el. Dévaványa Családsegítő Szakszolgálat, Kondoros Ifjúsági Műhely, Gyomaendrőd (ideiglenes novemberig otthonomban)

Kulcsár mozgásterápia

Hogy öröm legyen a tanulás. A Kulcsár Mihályné neuro és fejlesztőpedagógus által kidolgozott módszer kiválóan alkalmas a tanulási nehézségek megelőzésére és oldására, valamint a gyermekek felzárkóztatására és fejlesztésére. Kifejezetten a idegrendszer érését és az agyféltekék integrációját segítő gyakorlatsorok.

Kinek?
óvodások, alsó és felső tagozatosok, középiskola

Képességfejlesztés

Bizonyára Ön is szeretné, hogy gyermeke sikereket érjen el a tanulásban, és a megszerzett tudást biztonságosan tudja alkalmazni. Egy komplex vizsgálatnak köszönhetően, ha szükséges a fejlesztendő területre javaslatot és fejlesztési tervet kaphatnak az érdeklődők. Felnőttek számára a munkahelyi hatékonyság érdekben is célszerű ellátogatni egy ilyen felmérésre.


Csoportos mozgásprogram (Ugri-bugri)

Hamarosan indul az képesség- és mozgásfejlesztő torna csoportos formában. A gyermekek játékos formában érhetnek el magasabb szintet a képességek terén. Kapcsolódnak hozzá stresszoldó, illetve mozgásfejlesztő gyakorlatsorok és játékok.

Mi várható tőle?
Gyermeke tanuláshoz szükséges képességei fejlődnek, nyugodtabban kezeli az eddig stresszt okozó helyzeteket.INTÉZMÉNYEK, MUNKAHELYEK SZÁMÁRA

Intézmények számára lehetőség van egyéni és csoportos mérésekre, mind a Komplex mozgásterápia és a Tanulási stílus területén. Továbbá tréningek, előadások és műhelymunkák is elérhetők lesznek.
Vizsgálatok

A mozgás és a részképességek fejlesztéséhez szükséges vizsgálatok egyénileg és csoportos formában magánszemélyek, valamint intézmények számára is elérhetőek. Típusai: részképesség, mozgás, komplex vizsgálatok, iskolaérettségi teszt, tanulási stílus, egyéni, kis (2-3 fő) és nagycsoportos formában.
Mozgásfejlesztés

A mozgás által megtanult tevékenységek, az ember számára felejthetetlen dolog. Szokták mondani "Olyan, mint a biciklizés". Nem felejtjüket. Már óvodás korban már 3 éves kortól elkezdhető az iskolába szükséges képességek fejlesztése. Ezt egyéni formában, illetve egy csoportos torna által is el lehet sajátítani játékos formában.
Kinek?
Óvodások, általános iskola alsó és felső tagozata


Tanulási coaching

"A coaching célja:
Olyan ismeretre tegyen szert a tanuló a tanulással kapcsolatban, amely alkalmas a gyorsabb, és hatékonyabb tanulásra konkrét tantárgyak kapcsán." (www.képességfejlesztőintezet.hu)
A foglalkozások egyéni formában történnek, melyeket egy részletes tanulási stílus felmérése előz meg. Ez lehetőséget ad a személyre szabott fejlesztésre. Általános iskolától egészen a felnőtt oktatásban részvevők számára is lehetőség van erre a coachingra. Továbbá növelhető a munkahelyi hatékonyságot is és az életben kamatoztatható képességek is fejlődnek ezáltal.

Kinek?
általános iskola felső tagozata, középiskola, felsőfokú képzés, felnőtt képzés

Stresszkezelés és életvezetési tanácsadás

Gyakran érezzük úgy, hogy életünket helyes mederbe kellene terelni. Azonban nem tudjuk, hogyan is fogjunk hozzá. Képességfejlesztő Intézet: " A tanácsadás az ügyfél vagy csoport és a Tanácsadó  bizalomteli együttműködése során megvalósuló fejlesztő folyamat, amely a célmeghatározás, a jelen állapot elemzése, a cselekvési terv kidolgozása és végrehajtása, valamint az ezt követő eredményellenőrzés és követés folyamatán vezet végig."

HAMAROSAN!!!!!!!

Rendezvények, Tréningek, Előadások, Műhelymunkák. Magánszemélyek és Intézmények számára is. Bővebb információ az alábbi gomb segítségével érhető el.

ÁRAK

Érvényesek 2017. május 1-től és egy alkalmat jelentenek

Komplex mozgásterápiás egyéni felmérés

A felmérés során komplex részképesség és iskola érettségi vizsgálatokra kerül sor, melyhez egy írásbeli szakvélemény jár. Ennek időtartam 1 óra

5 000Ft

Komplex mozgásterápia csoportos felmérés

Csoportos felmérésekre 2-3 fős létszámban kerül sor. Ennek keretében részképesség viszgálatok történnek, melyhez írásbeli szakvélemény társul. A terápia folytatása nem kötelező. Erről a szülő nyilatkozatot tesz, amennybien folytatni kívánja.

A csoportos mérések időpontjai a fejlesztő pontokon negyed évente történne. Ezek dátumai az események menüpontban található.

2 500 Ft/fő

Komplex egyéni mozgásterápia

Havonta 1x kerül rá sor. Otthonra kapott feladatsorok betanítása után, kontroll vizsgálat szükséges.

5 000 Ft

Komplex csoportos mozgásterápia

2-3 fős csoportokban történik a kijelölt fejlesztő pontokon, meghatározott időben.

Időtartama 1 óra

3 500 Ft

Tanulási coaching, tanulási stílus mérés és tanácsadás

Az első alkalommal kerül rá sor egyéni formában.

 5 preferencia alapján történik a mérés (társas, pszichológiai, környezeti, érzelmi, fiziológiai)

Illetve 8 intelligencia mérése is megtörténik ekkor. (zenei, természeti, logikai, interperszonális, intraperszonális, kinesztetikus, verbális, képi-térbeli. (időtartam: 1 óra)

Ehhez készül egy értékelés, és szakvélemény, mely a gyermek pedagógusának is átnyújtható

Ez alapján javaslat kerül a fejlesztésre, melyet a szülő nyilatkozat alapján kérhet.

 4 000 Ft

Tanulási coaching

Egyéni tanulási  módszerek, és stílus kialakítása az előzetes mérések alapján. Havonta 1 alkalommal történik a fejlesztés.

időtartama: 60 perc

  4 000Ft/fő

Iskola előkészítő foglalkozások

Csoportos formában 4-5 fővel. Nagycsoportos óvodások részképességeinek fejlesztése élménypedagógiai elemekkel, iskolára való felkészülés. Heti rendszereséggel.

időtartama 1 óra

2 000 Ft

Stresszoldás

coaching, segítő beszélgetés, kineziológiai módszerek

időtartama 1 óra

 5 000 Ft/alk

Életvezetési tanácsadás

coaching jellegű tanácsadás, egyénre szabott program alapján

időtartama 60 perc

 5000 Ft/alk

Intézményi egyéni felmérés (előre egyeztetett időpontban)

több gyermek esetén

Egyéni javaslat készül gyermekenként, mely kérhető e-mailben a szülők és a pedagógusok részére is.

időtartama változó, kérjen árajánlatot

1 500 Ft-tól/fő

Intézményi csoportos mérések

kérem érdeklődjön e-mail-ben időpont miatt

komplex, mozgás, iskolaérettségi, képességek, tanulási stílus, 8 intelligencia

Írásbeli szakértői javaslat 500 ft/gyermek

időtartama változó, kérjen árajánlatot

3 000 Ft-tól/óra

Kapcsolat és időpontkérés

Az alábbi űrlap kitöltésével, vagy az alábbi elérhetőségek bármelyikén kérhet időpontot. Továbbá intézmények számára a kapcsolatok menüpontban szolgáltatások rendelhetők.


Cím:
Gyomaendrőd, Magtárlaposi utca (novemberig)
Dévaványa, Családsegítő Szakszolgálat
Kondoros, Ifjúsági Műhely (buszmegálló mögött)

Telefonszám:
+36-20-296-9155

E-mail:
naturagyoma@gmail.com

Kövess engem:
Facebook